- RepülőjegyUtazás.hu - http://www.repulojegyutazas.hu -

New York Pass – Ingyen belépő New York 55 nevezetességéhez

– New York Pass

A New York Pass kártya használata, New York 55 nevezetességéhez és látványosságához, nyújt sorban állás nélküli ingyenes belépést. A New York Pass kártya ezen kívül több ingyenes szolgáltatásra is feljogosít, és jár mellé, egy több mint 160 oldalas útikönyv (Guidebook), amely angol, német, francia, olasz, és spanyol nyelven tartalmazza a látnivalók listáját, részletes leírását, és a pontos elérhetőségüket. A New York Pass kártya felmutatásával a Planet Hollywood étteremláncban VIP ülőhely jár, és az ételfogyasztásból valamint a tárgyak vásárlásából is 10% kedvezményt kapunk. A Century 21 áruház bejáratánál, pedig ingyen ajándékkal kedveskednek nekünk, ha a New York Pass kártyát felmutatjuk.

New York Pass kártya a nevezetességekhez

New York Pass kártya

A kártya mellé autóbusz opció (Bus Tour) is megvásárolható. Ezekkel az emeletes autóbuszokkal, sokkal kényelmesebb a városnézés (Sightseeing), és könnyebben is érhetjük el velük a nevezetességeket, a megvásárolt opció mellé pedig ingyen idegenvezetést is kapunk. A New York Pass kártya a megvásárlástól számítva 12 hónapig használható fel, és az első használatba vételkor aktiválódik. Minden naptári nap du. 16:00 óráig érvényes. Ami annyit jelent, ha az első látványosságot hétfőn néztük meg, és 3 napos New York Pass kártyával rendelkezünk, akkor szerdán 16:00 óra után már nem vagyunk jogosultak a következő látványosság ingyenes megtekintéséhez.

New York városnézés emeletes buszokkal [1]

New York városnézés (Sightseeing)

A New York Pass kártya használatával, többek között, az alábbi nevezetességeket és látványosságokat kereshetjük fel ingyenesen: Brooklyn Múzeum (Brooklyn Museum), Madam Tussaud’s Viasz Múzeum (Madame Tussaud’s Wax Museum), Szabadság-szobor (Statue of Liberty), New York Akvárium (New York Aquarium), New York Botanikus Kert (New York Botanical Garden), Modern Művészetek Múzeuma (Museum of Modern Art – MoMA), NBC Stúdió (NBC Studio).

Olcsó repülőjegyek New York [2] városába – American Airlines, British Airways
Olcsó szállások New York [3] városában – Szálloda, Motel, Hostel, Apartman

Top 10 látványosság és nevezetesség:
  1. Circle Line River Cruise
  2. Empire State Building [4]
  3. Guggenheim Museum
  4. Statue of Liberty [5]
  5. New York Skyride
  6. Top of the Rock [6]
  7. Madame Tussaud’s
  8. The Metropolitan Museum of Art [7]
  9. Food on Foot Tours
  10. King Tut Exhibition

Nevezetességek és látványosságok teljes listája: All Attractions [8]


– New York Pass kártya árai

Felnőtt kártya árak:
Gyermek kártya árak (4-12 éves korig):

Online vásárlás esetén a kiválasztható látványosságok utalványait (voucher) emailben küldik el, és a kártyát a Times Square-en található Planet Hollywood étteremnél (45th Street, 1540 Broadway) lehet személyesen átvenni, az év 365 napján reggel 8:00 órától egészen 24:00 óráig. Van lehetőségünk arra is, hogy saját itthoni címünkre kipostáztassuk, de számoljunk azzal, hogy ennek ára plusz $20, és 14 nap is eltelhet, mire a FedEx által kikézbesített csomagot kézhez kapjuk.

Az alábbi táblázat is mutatja, hogy már néhány nevezetesség felkeresése után megtérül a New York Pass kártya ára.

New York Pass látványosságokNormál felnőtt belépőjegy árak
Statue of Liberty$12.00
King Tut Exhibition$30.50
Empire State Building$20.00
Madame Tussaud's$35.50
Circle Line River Cruise$34.00
New York Skyride$29.50
Museum of Modern Art$20.00
Top of the Rock$21.00
Food on Foot Tours$49.00

Fel az oldal tetejére [10]

[11] [12]
New York Pass – Ingyen belépő New York 55 nevezetességéhez
Értékelés