Élménybeszámoló

 

Van egy kellemes élménye, vagy utazási tippet adna másoknak?

Írja meg számunkra, és ossza meg másokkal, legyen Ön utazási portál oldalunk Szerzője! Várunk minden olyan hasznos utazási tippet és tanácsot valamint egyedi élménybeszámolót, amik az alábbi témakörökkel kapcsolatosak: Repülőjegy, Utazás, Szállás, Biztosítás, Autóbérlés.

Milyen cikkeket nem jelentetünk meg?

Mindegy egyes cikket megvizsgálunk, és egyedileg döntünk a megjelenéséről. Nem jelentetünk meg olyan cikkeket, amelynek teljes tartalma vagy tartalmának egy része megtalálható más weboldalakon. Amennyiben ilyen cikkel találkozunk, felszólítjuk a Szerzőjét, hogy módosítson a cikk tartalmában, majd a változtatások után, ha megfelelt minden követelménynek, engedélyezzük a cikk publikálását. Fenntartjuk a jogot, a cikk módosítására vagy megjelenésének elutasítására, amennyiben az megkívánja.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy elutasítsunk minden olyan tartalmat, amely árthat a RepulojegyUtazas.hu utazási portál oldalnak, üzleti partnereinknek vagy szolgáltatásaink felhasználóinak.

Tudom-e a későbbiekben törölni vagy módosítani a cikkemet?

A cikk megjelenése előtt van mód a törlésre, de a publikálás után már nincs. A cikk url-jén kívül, a teljes tartalom bármikor módosítható, beleértve a cikk címét is.

Lehet-e képeket esetleg videót csatolni a cikkekhez?

A cikkekbe képek és képgalériák is beilleszthetők, és mód van az ismertebb videó megosztó oldalakra (Youtube, Vimeo, Goggle) feltöltött videók megjelentetésére is. Kérjük, tekintse meg a cikk írásához készített segédletünket, amelyben részletesen kitérünk a képek és videók beillesztésére.

Milyen előnyökkel jár, ha itt írom meg a cikkemet és nem máshol?

Több éve foglalkozunk marketinggel és keresőoptimalizálással. A RepulojegyUtazas.hu portál oldal kialakításánál is nagy hangsúlyt fektettünk a keresőbarát tartalom és megjelenés kialakítására. Ha Ön nálunk írja meg cikkét, az a publikálás pillanatában, kikerül a Twitter és a Facebook közösségi oldalaink üzenőfalára is.

Amennyiben úgy érzi, hogy rendelkezik olyan utazási tippel vagy élménnyel, amit szívesen megosztana másokkal, akkor szeretettel várjuk a RepulojegyUtazás.hu szerzői csapatában!

Ha szerzőnek szeretne jelentkezni, kérjük olvassa el az alábbi pontokat!

  1. Írjon nekünk a Kapcsolat menüpont alatt
  2. A Tárgy mezőjénél jelölje meg az Élménybeszámolót
  3. Írja meg nekünk felhasználónevét, jelszavát, és a szerzői nevét
  4. Mi elkészítjük fiókját, és adatait megküldjük az Ön email címére
  5. Tekintse meg képekkel illusztrált útmutatónkat az új cikk megírásához

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a cikk megírásával kapcsolatban, írja meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt.

Reméljük Önt is mihamarabb a RepulojegyUtazas.hu szerzői között köszönthetjük!

Üdvözlettel,

RepulojegyUtazas.hu csapata