Médiaajánlat

 

A RepulojegyUtazas.hu portálon hasznos utazási tippek és tanácsok valamint egyedi élménybeszámolók olvashatóak utazás, szállás, repülőjegy, biztosítás, és autóbérlés témakörökben. Első cikkünket, amely London nevezetességeit (Big Ben, Londoni Tower, Buckingham Palota, Brit Múzeum, Nemzeti Képtár, Westminster Palota) foglalta össze, 2010. augusztus 7-én publikáltuk. Azóta a látogatók száma dinamikusan emelkedik. Utazási portálunk kiváló lehetőséget nyújt az utazási szolgáltatók (utazási iroda, tour operator, repülőtéri transzfer), termékeinek (repülőjegy, last minute utazás) és szolgáltatásainak (szállás) értékesítésének növelésére.

Utazási portál oldalunk statisztikai adatait a Google Analytics rendszere szolgáltatja. Kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpont alatt, hogy elküldhessük Önnek PDF formátumban az igényelt idővallum (előző hónap, előző 3 hónap, előző 6 hónap, teljes év) legfrissebb adatait, amelyek az alábbiakat tartalmazzák: látogatások aránya (új és visszatérő látogató), az oldalon eltöltött idő, oldalmegtekintések, visszafordulások aránya, helyrajzi (ország, város) adatok, legnépszerűbb tartalom.

Utazási irodák:

A RepulogyUtazas.hu portál oldalunkon engedéllyel rendelkező utazási irodák bemutatkozását is lehetővé tesszük, külön erre a célra létrehozott kategóriában. A tetszőleges hosszúságú bemutatkozás mellé kérésre, a cég logóját is elhelyezzük, valamint az utazási irodáról és munkatársairól, és az utazási iroda által kínált szolgáltatásokról és célállomásokról képeket is feltöltünk. A bemutatkozó rész tartalmazhatja ezen felül az utazási iroda összes kirendeltségét (kivéve franchise partnereket), azok pontos címét, megközelíthetőségét és nyitvatartási idejét, az utazási szolgáltatásokhoz szükséges engedélyek feltüntetését, a weboldalunkról az utazási irodához szorosan köthető anyagok (pl.: PDF katalógusok és magazinok) letöltésének lehetőségét, és felár ellenében az utazási iroda max. 5 tetszőleges utazási ajánlatának elérését.

  • Az utazási irodák bemutatkozásának éves díja: 25.000 Ft + ÁFA, plusz felár ellenében a max. 5 tetszőleges utazási ajánlattal együtt pedig: 37.500 Ft + ÁFA

Minden egyes utazási iroda bemutatkozását a legnépszerűbb közösségi oldalakon teljesen ingyenesen tovább népszerűsítünk.

PR cikk:

A RepulogyUtazas.hu portál oldalunkon utazással és turizmussal kapcsolatos PR cikkek (cégre vagy annak tevékenységeire – szolgáltatás vagy termék értékesítésére utaló leírás) megjelentetésére is lehetőséget biztosítunk. A PR cikk csak egyetlen kategóriába sorolható be. A PR cikk, amelyet több címkével lehet ellátni, kiemeltként is megjelölhető, amely állandó főoldali megjelenést tesz lehetővé. A PR cikk megjelentetésével kapcsolatban kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpontunkban! Amennyiben nem cégre vagy annak szolgáltatásaira illetve termékeire utaló leírást jelentetne meg portálunkon, hanem csak utazással kapcsolatos élménybeszámolóját szeretné publikálni, akkor annak feltételeiről részletesen az Élménybeszámoló menüpontunk alatt olvashat.

Banner elhelyezési árak:

Az alább feltüntetet méretek és azok árai oldalunk fejlécének jobb sarkában (468×60) és a jobb oldalon található oldalsávban (125×125, 250×250) történő elhelyezésre vonatkoznak, állandó megjelenéssel és 1 hónapos időtartamra. Ha valamelyik cikkünkben szeretné elhelyezni bannerét kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpont alatt, és mi megküldjük rá az egyedi árajánlatot, igény szerint a cikk statisztikai adataival együtt.

MéretÁr/hó
468×60 (fejléc)12.500 Ft + ÁFA
125×125 (oldalsáv)20.000 Ft + ÁFA
250×250 (oldalsáv)30.000 Ft + ÁFA
  • Megrendelés és egyedi méret esetén kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpont alatt!

Az oldalunkon elhelyezésre kerülő bannereket, igény szerint teljesen ingyenesen átalakítjuk a megrendelő részére!

A bannerek előre max. 3 hónapra köthetőek le, amelynek árából 10% kedvezményt biztosítunk!

Árainkból a 2011. december 31-ig jelentkező Partnereknek további 20% kedvezményt biztosítunk!