Kezdőlap » Ajánlatok » Beontrips – az új hazai utazási startup
Beontrips.com tablet press 3

Beontrips – az új hazai utazási startup 17/05/05

Szerző:

A Beontrips, a hazai utazási szolgáltatók piacán egyedülálló vállalkozás a vásárlók által egyszerűen összeállítható és testreszabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé. A beontrips.com utazási portál magyar és angol nyelven […]


Bejegyzés nyomtatása Bejegyzés küldése e-mailen pdf

A Beontrips, a hazai utazási szolgáltatók piacán egyedülálló vállalkozás a vásárlók által egyszerűen összeállítható és testreszabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé. A beontrips.com utazási portál magyar és angol nyelven kínál globális utazási opciókat.

Az új hazai startup vállalkozás, a Beontrips ötvözi a repülőjegyfoglaló és szállásfoglaló oldalak legjobb szolgáltatásait. Innovatív térképes utazástervező segít az utazás megtervezésében, ahol az utazni vágyók egyszerűen és saját maguk állíthatják össze a teljes, akár több földrészen található állomásokat összekötő utazásukat. Az ajánlatokat rendkívül könnyen használható, letisztult és felhasználóbarát weboldalon keresztül, mint egy webáruházban – minden bizonytalansági tényezőt kizárva – a digitális kosárba téve azonnal meg lehet vásárolni. Szemben más szolgáltatókkal, a széles körű kínálat jelen időben követi a piaci ajánlatokat, így mindig az aktuálisan elérhető legjobb árú csomagokra lehet lecsapni. A cég magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálattal is rendelkezik, ahol a munkatársak gondoskodnak az esetleges járatváltozások, módosítások megkövetelte ügyintézésről.

„A beontrips.com már indulása pillanatában is 90.000-nél több szálláshely és több száz (!) légitársaság aktuálisan elérhető ajánlatait tartalmazza, így szinte korlátok nélkül, az egész világra összeállíthatóak egyedi utazások. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy izgalmas utazási tippeket adjunk, ezért színes, informatív tartalommal és új ötletekkel bővülő magazinként is szolgálunk. Folyamatosan szélesítjük elérhető szolgáltatásainak kínálatát, és újításokkal alkalmazkodunk a vásárlóink igényeihez és elvárásaihoz” – mondta el Orosz András, a Beontrips Kft. ügyvezetője.

Az előzményekről:

A Beontrips Kft. utazási portálja közel egyéves előkészítés után indult útjára 2017 áprilisában Magyarországon. Nagy iparági tapasztalattal rendelkező, magyar alapítók által létrehozott vállalkozás mögött hazai és külföldi befektetők állnak. A vállalkozás középtávú célja, hogy meghatározó szereplővé váljon a közép-kelet-európai régióban a digitális utazási irodák, utazási oldalak között. A cég az utazási irodáktól törvényileg megkövetelt valamennyi biztosítással és engedéllyel rendelkezik.

Beontrips – az új hazai utazási startup
Értékelés

«

Cimkék: ajánlatok, beontrips, külföldi utazás, repülőjegy, startup, szállás, utazás, utazási ajánlatok, utazási startup


Szóljon hozzá, vagy küldjön visszajelzést weboldaláról.

3 hozzászólás

 
Jax 2022. április 1. Válasz

Что касается конкретных предложений
там

 
Krisztina 2022. október 8. Válasz

Senki ne foglaljon a Beontripsn!!!

 
Krisztina 2022. október 8. Válasz

Idén volt alkalmunk a Beontripsnél foglalni, nem kaptuk
Meg a kifizetett szolgáltatást. Azóta sem fizették ki a plussz költségeket amit a haza jutási K érdekében kellett kifizetnünk. Nem ajánlom senkinek a Beontrips utazási irodát

Szóljon hozzá!